söndag 21 september 2014

FCH CUP - OBESEGRADE!

Hej,

I lördags såg begav vi oss tidigt iväg för att spela FCH Cup med våra tjejer. Första matchen mot Hofterup var det trötta ben/huvud i första perioden och vi ligger under med 0-1 i paus. I andra perioden tar vi tag i det och går fram till 2-1 genom 2 mål från Linnea P som gör 2 mål från slottet efter fina passningar. Vi håller undan och vinner en jämn första match.
Nu har vi några timmar innan nästa match mot ett bra Varla. Vi lyckas ta med det härliga go tjejerna visade i sista perioden mot Hofterup. Återigen ligger vi under med 0-1 i paus. I andra perioden lägger vi in högre växel och efter mycket fint pass från Ellen snett bakom mål så kan vår pådrivare Maja P storma fram och sätta dit 1-1, riktigt snyggt mål! 1-1 står sig matchen ut.
3:e matchen för dagen står mot FCH som vi redan mött ett flertal gånger, vi brukar vinna varannan match och då vi förlorade träningsmatch 1 vecka tidigare så förstår ni nog att vi gick segrande ur denna match. Denna match kämpade och slet tjejerna som aldrig förr, vi skulle bara vinna. Denna gång leder vi med 1-0 i paus efter att Linnea P snott bollen i mittzon och gick på skott mitt framför mål och satt dit den distinkt!
Riktig härlig laginsats från alla tjejer gör att vi tar hem denna match.
Sista matchen för dagen får vi spela i Helsingborgs Arena A-hall, vilket alltid är kul. Här möter vi Häljarp och vi vill i denna match att tjejerna ska försöka lyfta blicken och försöka spela runt bollen ännu mer än vi gjort tidigare. Vi rivstartar direkt och tar snabbt ledningen med 2-0, men märks ändå att tjejerna inte är helt på tårna men så har det varit lång dag med många matcher. Men vi ser att tjejerna tittar upp mer och spelar runt bollen mer än tidigare och det är kul att se. Slutresultat 8-0 efter 6-0 i paus. Målskyttar i denna match Ellen 5 mål, Frida 1, Linnea P 1 & Maja P 1. Gladaste målskytten(målgesten) Maja P som var otroligt glad efter sitt mål, härligt att se.
Sammanfattningsvis så vinner vi 3 matcher och 1 oavgjord. 12 mål framåt och endast 2 mål bakåt på 4 matcher. Försvarsspelet över hela banan och kämpaglöden är det som kännetecknar detta lag. Många vinnarskallar!
Tjejerna uppträder verkligen som ett LAG,vilket är otroligt kul att se som ledare.
Vi går obesegrade igenom denna kämpande klass i FCH Cup.
Inte utan att man som ledare är mycket stolt över detta härliga lag.